Για μουσικές λίστες και Mixtapes πάτα στο Radio ----------> Rock, Reggae, Hip-Hop, Dubstep, Metal, Electric, Funk, Soul, Salsa and many many more...

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

20ο Πολιτιστικό Δεκαήμερο 23 Μαίου - 1 Ιουνίου 2014 @ ΤΕΙ Καβάλας




Εδώ και 20 χρόνια στο Τ.Ε.Ι της Καβάλας,λαμβάνει χώρα ένα κατά βάση μουσικό φεστιβάλ διάρκειας 10 ημερών στο ανοιχτό αμφιθέατρο του ιδρύματος. Το φεστιβάλ αυτό,διοργανώνεται από την ανεξάρτητη ομάδα πολιτιστικού δεκαημέρου του Τ.Ε.Ι, που αποτελείται από σπουδαστές και όποιον άλλο είναι πρόθυμος να ασχοληθεί και με την πάροδο των χρόνων ανανεώνεται. Η ομάδα αυτή αλλά και το φεστιβάλ, δεν έχουν καμιά σχέση με τις πολιτικές παρατάξεις που υπάρχουν στο χώρο του Τ.Ε.Ι, δεν αποτελεί δηλαδή κάποια πολιτική οργάνωση αλλά μια ομάδα ανθρώπων με κοινές απόψεις για το το δικαίωμα στην διασκέδαση. Ένα δικαίωμα που με την μανιώδη εξέλιξη της εποχής και των ρυθμών ζωής,ολοένα και εμπορευματοποιείται χάρη στις επιχειρήσεις και την μουσική βιομηχανία που έχει στηθεί εξ ολοκλήρου πάνω του.

Φέτος το φεστιβάλ κλείνει 20 χρόνια και σχεδιάζει ένα εορταστικό πρόγραμμα, το οποίο προφανώς θα αποτελείτε απο 10 μέρες διαφορετικών μουσικών συναυλιών και Party. Είναι ένα απο τα μεγαλύτερα projects που γίνονται στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και κάθε χρόνο μαζεύει άτομα όλων των ηλικιών απο τις γύρω πόλεις. 

Το πρόγραμμα ανακοινώθηκε και είναι το εξής:

Πρόγραμμα 20ου Πολιτιστικού 10ημέρου - Anniversary :
23 Μαίου - 1 Ιουνίου 2014 


1. Punk (23/5)
2. Electro day (24/5)
3. Hip Hop, Dubstep , Drum n' Bass(25/5)
4. Metal , Stoner(26/5)
5. Alternative Rock(27/5)
6. Ρεμπέτικη(28/5)
7. Swing(29/5)
8. Ska / Balkan(30/5)
9. Reggae 31/5)
10. All Music live + party(1/6)


Τα συγκροτήματα κάθε ημέρας θα ανακοινωθούν σύντομα, οπότε μείνεται συντονοισμένοι στους Monkey Bros. Μέχρι τότε ακούστε κάποια απο τις λίστες μας στο Radio!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου