Για μουσικές λίστες και Mixtapes πάτα στο Radio ----------> Rock, Reggae, Hip-Hop, Dubstep, Metal, Electric, Funk, Soul, Salsa and many many more...

Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Ψυχεδελικό ροκ στο Fuzztastic Planet Fest @ Λίμνη Κοκκινογείων Δράμας 2-3/08/2014


Κακός χαμός αυτο το καλοκαίρι στη πόλη της Δράμας, αφού όλο και περισσότερα lives ανακοινώνονται πράγμα που ανεβάζει κατα πολύ την ποιότητα αλλά και την ποικιλία των πολιτιστικών δρώμενων της πόλης.

Έπειτα λοιπόν απο το μεταλάδικο Blackwater, το κλασσικό River Party Προσοτσάνης και το Naturart του Παρανεστίου ένα ακόμα φεστιβάλ ανακοινώνεται και θέλει να χρησιμοποιήσει και αυό την φυσική ομορφιά και να την συνδυάσει με την ψυχεδέλεια της ροκ.



Το Fuzztastic Planet Fest είναι το φεστιβάλ για τη νέα ψυχεδελική γενιά. Μια ανεξάρτητη μουσική γιορτή που επιστρέφει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Αυγούστου σε ένα πανέμορφο κομμάτι φύσης, την Λίμνη Κοκκινογείων Δράμας. 

Δεκαπέντε κορυφαίες ελληνικές και διεθνείς μπάντες, merchandise tents και παζάρι βινυλίου, προβολές ταινιών και DJ sets, εκθέσεις νέων καλλιτεχνών και secret events σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο με όλες τις παροχές ενός οργανωμένου κάμπινγκ.

Το line up: 
Radio Moscow (USA)
The Vintage Caravan (IS)
1000mods (GR)
PATER NEMBROT (IT)
RoadKillSoda (RO)
this is nowhere (GR)
Tuber (GR)
PSYCHEDELIC TRIPS TO DEATH (GR)
Craang (GR)
Purple Dino (GR)
When Oceans Align (GR)
Reversed Nature (GR)
GodSleep (GR)
Screaming DEAD Balloons (GR)
Lock 'N' Load (GR)

Εισιτήρια: 123tickets.gr
Πληροφορίες: fuzztasticplanet.com/


Διεθνές line up, φανταστικό ψυχεδελικό ροκ, η μαγεία του τοπίου της λίμνης... Με την σωστή οργάνωση και την υποστήριξη μας το Fuzztastic δεν γίνεται να μην πετύχει. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου