Για μουσικές λίστες και Mixtapes πάτα στο Radio ----------> Rock, Reggae, Hip-Hop, Dubstep, Metal, Electric, Funk, Soul, Salsa and many many more...

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Ένα βήμα παρακάτω για τον Tricky ο νέος δίσκος του: Adrian Thaws


Στις 8 Σεπτεμβρίου ο Tricky κυκλοφόρησε τον 4ο προσωπικό δίσκο. Το πρώην ιδρυτικό μέλος των massive Attack συνεχίζει να διαπρέπει στον χώρο του Trip Hop αν και στα live που έδωσε απογοήτευσε άπαντες.

Σε κάθε δίσκο του όμως πειραματίζεται και πάει την μουσική του ένα βήμα παρακάτω. Με τις συνεργασίες δίνει τον τόνο ου χρειάζεται το κάθε κομμάτι του και τα κάνει όλα διαφορετικά... Είναι όλα μια ιστορία που πρέπει να ειπωθεί.


Το πρώτο κομμάτι που άκουσα ήταν το Keep Me In Your Shake με την Nneka την οποία και λατρεύω. Το τραγούδι με τράβηξε με τον αργό ρυθμό του και τα βαθιά μπάσα και την μινιμαλιστική, κοφτή, κιθάρα.



Έτσι μπήκα στον λογαριασμό του στο youtube και άκουσα όλον τον δίσκο. Τα κομμάτια είναι όλα ένα και ένα, με την παρουσία της Francesca Blemonte που τον ακολουθεί γενικά παντού, να ξεχωρίζει.

Ο ίδιος δήλωσε ως προς τον τίτλο : “Calling it ‘Adrian Thaws’ is saying ‘You don’t really know me.‘ So many times, people have tried to put a finger on me and every album I go to a different place.
Ως προς τον ήχο αναφέρει : “I suppose this is my club/hip hop album. I’ve only heard my music a few times in a club but I grew up in clubs from when I was 14: blues parties, hip hop clubs, a few raves. I’m not known for doing club music but this album has some club tracks on it – well, what I would consider club music.”

Όπως καταλάβατε ο δίσκος ονομάζεται Adrian Thaws που είναι και το πραγματικό όνομα του Tricky.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου