Για μουσικές λίστες και Mixtapes πάτα στο Radio ----------> Rock, Reggae, Hip-Hop, Dubstep, Metal, Electric, Funk, Soul, Salsa and many many more...

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Το Discodub του Taiwan MC είναι μια πολύ καλή επιλογή για ένα dub party!


Ποιος είναι ο Taiwan MC? O ταλαντούχος frontman και vocalist των Chinese Man που έχει το ταλέντο να συνδυάζει άπειρες επιρροές στην μουσική του, κλασσικό παράδειγμα των μουσικών που ανήκουν στην μουσική κολεκτίβα Chinese Man Records.

 Όπως και οι φίλοι του Deluxe, ο Taiwan δεν ακολουθεί κάποια νόρμα. Θα μπορούσες να τον πεις Hip Hop ή Ragga τραγουδιστή αλλά εύκολα μπορείς να διακρίνεις στοιχεία απο άλλα τόσα είδη.



Στον τελευταίο EP με τίτλο Discodub, τα οχτώ τραγούδια ανήκουν λίγο πολύ θυμίζουν roots reggae, dancehall, hip hop, electro, latin και drum n bass ρυθμούς, διασταυρώνοντας τα soundsystems της Jamaica με τα clubs του Λονδίνου και τα block parties της Νέας Υόρκης.

Στην παραγωγή του δίσκου είναι ο  ο dj, producer & multiinstumentalist S.O.A.P. a.k.a. Son of a Pitch που έχει κάνει πολύ καλή δουλειά φτιάχνοντας ένα δίσκο που μπορεί να ταιριάξει ολόκληρος σε ένα dub party!


Προσωπικά θα ξεχωρίσω το ομώνυμο Discodub,

και το χορευτικό και με latin διάθεση What a Joy

Ακούστε όλο το EP


Ακούστε την λίστα μες με ragga, drum and base & Jungle
Jungler Hunter

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου